top of page

OVER DE DANSSTIJLEN...

 MINDSET EN DE VERSCHILLENDE DANSSTIJLEN DIE WE AANBIEDEN IN BEELD 

Dans is leuk, daar zijn we het waarschijnlijk wel over eens! Voor sommigen is het een hobby, een bezigheid, … maar voor anderen ook een passie, een levensstijl, een manier van zijn, een cultuur. Ongeacht de motivatie vertrekt alles vanuit dansplezier. Zelfs wanneer het voor sommige dansers niet meer hoeft te zijn dan een uurtje sport en ontspanning. Dit hoeft echter geen argument te zijn om niet verder te kijken naar het inhoudelijke aspect. Wat doe ik? Wat leer ik? Wie geeft deze les? Wat wil ik hier uit leren?

Het is onze plicht en ons doel om de kijk op dans bij onze jongeren én ouders te verbreden en om de beleving tot in en rondom de academie te brengen. Bovendien gaat dans zoveel verder en dieper dan de meeste mensen weten. Maar hoe kan je nu rekening houden met wat je niet weet? Laat staan gepassioneerd geraken door iets wat je niet kent.

Hieronder vinden jullie enkele videos van over heel de wereld die je kennis laten maken met de verschillende dansstijlen. Hoewel deze video’s losstaan van ons docententeam, zullen heel wat dansers uit deze videos reeds les gegeven in de Academy of enkele van onze projecten.

Heb je na het kijken van deze video’s de smaak te pakken en wil je graag meer proeven van één of meerdere dansstijlen? Aarzel dan niet om je in te schrijven voor een gratis en vrijblijvende proefles bij U2S Dance Academy. Want de allerbeste manier om een dansstijl te leren kennen is door het gewoon te proberen!

232021644_575222913474317_1742532333994033459_n.png

LIVING THE PHYSICAL FORM OF MUSIC

IMG_0677.jpeg

TEAM UP2STYLE

TOPDANSERS & CHOREOGRAFEN DELEN HUN ERVARING 

bottom of page