top of page
Schermafbeelding 2022-07-03 om 17.49.27.png
 • Sarah Mancini instagram

SARAH MANCINI

Studeerde af aan Fontys dansacademie waar ze een prijs kreeg als meest belovende leerling. Theater en musicals zoals Flashdance, West Side Story, Beauty & The Beast, Chicago. Choreografe voor "Come Dance With Me" tv show.

IMG_5502.JPG
 • Filip Gombeer Instagram

FILIP

GOMBEER

Filip danste voor o.a. Dimitri Vegas & Like Mike en backstage cö voor dansprogramma's. Winnaar Unbreakable Stand Up Cypher. Naast Up2Style (U2S) is hij ook oprichter van het tot in USA en Korea erkende "BC Dance Camp"

Schermafbeelding 2022-01-06 om 23.56.16.png
 • Melissa maes Instagram

MELISSA

MAES

Melissa is zelf gepassioneerd door dans en bovendien al jaren actief als leerkracht in het kleuteronderwijs. De perfecte mix om met onze allerjongsten aan de slag te gaan in een leuke les vol uitdagingen en dansplezier.

1097017_775625445876978_637378307188218241_o.jpg
 • Yanik De Wolf Instagram

YANIK

DE WOLF

Yanik is sportleerkracht en groeide op als allereerste nextgen van Up2Style crew. Hij vertegenwoordigde Up2Style o.a. op Juste Debout (Accor Arena, Parijs) en Move It (Olympia, Londen). Yanik behaalde Belgische titels in de U18. 

Marijn Rock Werchter_edited.jpg
 • Marijn Celea Instagram

MARIJN

CELEA

Marijn is choreograaf en danst voor niemand minder dan Major Lazer & Sean Paul! Als danser behaalde hij in solo, duo en team en verschillende Belgische, Europese titels en zelfs goud op de de World Masters streetdance. 

Purna Sevenants_edited.jpg
 • Purna Sevenants Instagram

PURNA
SEVENANTS

Purna startte met klassieke dans en vormde zich later tot all-round danser. Ze maakte deel uit van enkele competiteteams en wist hiermee meermaasl in de prijzen te vallen. Purna na haar optie dans ook bacherlor sport. 

Schermafbeelding 2022-07-03 om 17.46_edited.jpg
 • Jens Van Noten instagram

JENS

VAN NOTEN

Jens studeerde af in de richting Urban Jazz in Tilburg en is choreograaf en danser voor een heel palmares aan show en TV producties zoals Idol, The Voice, Tegen De Sterren Op, The Masked Singer, Come Dance With Me... Just name it! 

Scherm­afbeelding 2023-07-12 om 21.43.25.png
 • Chloë Vandenhoudt Instagram

CHLOË

VANDENHOUDT

Meer over Chloë volgt snel! :-) 

Scherm­afbeelding 2023-07-12 om 21.45.49.png
 • Shana Knuts Instagram

SHANA

KNUTS

Shana werkt als danser voor onder meer Gers Pardoel en Olivia Trappeniers. Bovendien heeft ze al heeft podium en TV ervaring en kijkt er naar uit om deze en haar dansmoves met onze dansers te delen. 

Scherm­afbeelding 2023-07-18 om 13.58.57.png
 • Serge Medard Instagram

GILLES

CLAES

Gilles is een alround danser die zich gefocust heeft op Popping en alle pops, waves en isolaties meesterlijk onder de knie heeft. Gilles is bovendien ook bezig met Tutting wat zijn stijl bijzonder uniek maakt. 

Schermafbeelding 2022-06-01 om 11.47.15.png
 • Iris De Vos Instagram

IRIS

DE VOS

Iris danst sinds jonge leeftijd en maakte eerder deel uit van het streetdance team van Up2Style. Vervolgens ging ze ook een opleiding volgen als dans-instructeur en -animator en startte ze in verschillende studios als hiphop docente.

IMG_3700.jpg
 • Annelies Geypens Instagram

ANNELIES

GEYPENS

Annelies bouwde heel wat ervaring op als gymnastiek trainster en als leiding in de jeugdbeweging en is reeds 11 jaar monitor en coördinator voor Sporty. Ze is bachelor lichamelijke opvoeding en deelt haar passie als leerkracht. 

Sarah Marijn Shana
Fili Anouk Gilles
Melissa Jens Iris
Yanik Chloë Annelies

GASTDOCENTEN

Scherm­afbeelding 2023-07-13 om 14.23.51.png
 • Sarah Mancini instagram

ENORA OPLINUS

Modern Jazz / Masterclass

Enora maakt deel uit van het Vlaams Ballet en de Nationale Reisopera. Ze volgde een klassike opleiding aan de balletschool te Antwerpen. Naast haar sterke prestatie in SYTYCD heeft ze heel wat ervaring met shows en musicals.

Scherm­afbeelding 2023-07-13 om 14.28_edited.jpg
 • Annelies Geypens Instagram

POPPING

DANYS

Popping / Waacking

Danys werd vice-wereldkampioen Locking op de International World Battle in Phoenix USA. Hij dwerd dan ook uitgenodigd op grote events zoals Redbull Dance Your Style en World Of Dance. Danys specialiseert zich in Pop, Lock en Waack.

external-file_edited.jpg
 • Annelies Geypens Instagram

ANOUK RAYMAEKERS

Hiphop / Commercial

Anouk werkte als danser al samen met Martin Garrix, Matt Pokora en is vaste danser van popster Camille. Danste voor Nike en stond al meermaals in de kijker tijdens de MIA's, The Voice, Tien Om Te Zien, Werchter en Tomorowland.

IMG_0677.jpeg

TEAM UP2STYLE

 DOCENTEN DELEN HUN ERVARING 

bottom of page