1/1

fABULEUS Project Stravinsky

Concertgebouw Brugge maakt samen met fABULEUS (Project) Stravinsky, een hedendaagse dansproductie met jongeren. De eerste voorstellingen zullen live begeleid worden door een gigantisch symfonisch orkest! Choreografen Thomas Vantuycom en Elisabeth Borgermans vertrekken voor deze productie vanuit hedendaagse dans. Ze zoeken jongeren tussen 13 en 21 jaar die gepassioneerd zijn door dans. Het maakt niet zo uit met welke dansstijl je al ervaring hebt. Zolang je er maar voor open staat om nieuwe manieren van bewegen te ontdekken. 
 

>> Praktische info
>> Vragen: audities@fabuleus.be
>> Schrijf je in voor deze audities

STUDIO 100 CASTING

In functie van verschillende nieuwe concepten is Studio 100 steeds op zoek naar enthousiaste jongeren uit verschillende culturen die geen schrik hebben van de camera.  

 

Dit is een online-casting waarbij we vragen een filmpje van jezelf te uploaden. Heb je altijd al gedroomd van een TV-carrière? Waag dan zeker je kans!

>> Schrijf je in voor deze casting
 

DISNEYLAND PARIS CASTING

Disney zoekt jaarlijks heel wat getalenteerde dansers om deel uit te maken van hun "castmembers" en mee in te staan voor heel wat show op verschillende in- en outdoor podia van Disneyland. 
Een goeie klassieke en Jazz basis zijn vereist! 

Omwille van de corona-maatregelen is de Disney "recruitment tour" gecanceld. We houden jullie op de hoogte over nieuwe tour data en audities. 

>> Meer info & jobs